Igår åt vifylldpasta med tomatsås. Jag använde äggvita för att "limma" ihoppastan och det gäller att inte lägga på för mycket fyllning på varje pastabit, då är det svårt att få ihop knytena
Samma sås, fortfarande pasta men ingentidi ugnen. Jag har ett recept på vegetarisk lasagne som jag brukar dela med mig av och som efter minamatlagningskurser hemma i Edsbyn förra året spred sig som vinden
Fylldaubergine är vanligt förekommande kring Medelhavet, speciellti Grekland. Man använder inkråmet från auberginen och blandar med fyllningen och gratinerar sedan med härlig mozzarella
Jag har ju sagt det förr, men pasta är ju så klart i topp när det kommer till snabbmat. Pastarätter. Idag är jag minsannledig (tills mötet ikväll), men jag fickminsann ställa klockan idag ändå
Koka pastanenligtanvisningen på förpackningen. Det är allt en härligtidvi hemmaodlare befinner oss i nu, för det är nu vi får utdelning av de åtskilligatimmar som vi lagt ner på planerande och förberedande
Pastain tomato sauce withspinach- and ricottapatties. Häll av pastavattnet när pastan är klar. De här biffarna skulle enligtoriginalreceptetblivit bollar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.