Lammstekmed ben. Putsa bort hinnor och det mesta av fettet på lammsteken. Servera lammet medugnsrostadpotatis, morötterna, myntasåsen och spenat som är snabbt uppvärmd i en stekpanna med lite smör och några droppar citron
I vissa delar av världen är det en gammal kulturrätt att äta "bird in a bird in a bird" vilket faktiskt är en stor fågel fylldmed en mindre fågel som i sin tur är fylldmed en ännu mindre fågel
På nyårsafton hade vi en fantastiskt god lammstekmedrostadepotatisar, rödvinssås och grönsallad. Jag vill tipsa er om att inte vara rädda för att krydda steken ordentligt med salt och peppar eller andra eventuella kryddor, på både insidan och utsidan
Kycklingen är fylldmed skinkan, osten och basilikan. Om det beror på att det var han tog hand om kycklingen, fyllde den och lagade till den, det kan jag inte svara på
I kylskåpet hade jag bara "gamla" potatisar och inte kände jag för att åka till affären och handla så det fick bli kraschad potatis till kolgrillad entrecôte som serverades med gräddstekta färska kantareller också
Krossad potatismed persilja & citron. Blanda samman med oljan. Fylldapotatisskal, bacon & cheddar. Här kommer den stackars lilla utskällda knölen potatis
Det är lätt i att man hamnar i ett ekorrhjul när det gäller vilken sorts potatisrätt man serverar till middagen vare sig det är till vardags eller fest tycker jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.