persilja att garnera med. 800 g lövbiff. 800 g lövbiff smör att steka i 4 msk tomatpuré 3 dl vatten 3 msk koncentrerad oxfond 2 msk kinesisk soja 1 dl vispgrädde 3 dl crème fraiche flingsalt persilja att garnera med
4 500 g högrev olja (till stekning) 4 schalottenlökar 3 röda paprikor 1 chili 4 pressade vitlöksklyftor 1 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 3 msk kalvfond 5 dl vatten 6 medelstora potatisar 3 msk tomatpuré salt peppar 2 dl rysk yoghurt (17%) ev färsk timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kassler, ris och ananas är en perfekt kombination tycker jag, och rör vi ihop allt i en gratäng med en touch av curry blir det en riktigt god glutenfri vardagsmiddag, smaklig måltid
Oxrullader fylldamed ädelost i gräddskysås. Funkar med i princip vilket kött som helst. Jättegott med renskav eller biff men nu hade jag en fläskfilé i frysen så den fick det bli
Får jag presentera en fantastiskt god pastasås medlövbiff, champinjoner, crème fraiche och vitlök. Ett tips är att steka lövbiffen snabbt och på ganska hög värme
skala och hacka lök samt pressa vitlök och lägg i en kastrull med olivoljan. Förbered tre tallrikar - en med mjöl blandat med salt och vitpeppar, en annan med uppvispade ägg och en tredje med riven ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.