Blanda i creme fraiche, hackad lök och sötpotatisen. 4 stora bakpotatisaren påse salladslök,hackad, det vita plus lite av det grönaett paket bacon4 dl riven västerbottenosten halv medelstor sötpotatis1 eller 1,5 burk creme fraichesalt,pepparBörja med sötpotatisen
Blanda bacon, hackad lök, ajvar och persilja i en skål. 1 gul lök. 1 gul lök. Jättegott att grilla och jag serverade med stuvad vitkål och ugnsbakade rotsaker
Rob Brydon serverades en fylldlök på finrestaurang och jag blev direkt nyfiken på hur det smakade. Jag började med att skära bort övre fjärdedelen av löken
Skala syltlökarna och vitlöken och blanchera dem i kokande saltat vatten i 2 minuter. Fyll formarna med ca 1/3 av smeten och lätt en vitlöksklyfta med lite timjanblad i mitten av hälften och en pärllök i mitten på den andra hälften
Citrusglaserad tomat och lök. Ansa och strimla salladslöken. Servera lövbiffsrulladerna med parmesanmoset, glaserad tomat och lök, rödvinssåsen och haricot verts
*Dela en 1/2 röd lök i mindre bitar. 5dl creme freich lite salt, vitpeppar, pepparmix och lite vitlökspulver. 1/2 röd lök i mindre bitar. 5dl creme freich lite salt, vitpeppar, pepparmix och lite vitlökspulver
5 portioner6 ProPoints/port625-750 g tunnskivad kycklingbrösfilé1 skivad gul lök1 pkt (125 g) kotlettbacon2 msk fransk senap1 dl grovt hackad persilja5 st skalade morötter, skurna i stora bitar5 dl färdigblandad kycklingfond enl instruktioner på flaskan10 grillspett½ dl fraiche 8%1 dl Mat Extra 4%saltpepparFräs bacon och den skivade löken i en stekpanna till hela har fått lite färg och löken har mjuknat
Servera plättarna rumstempererade med Crème Fraiche-äggen, stekt lök och ansjovisfiléer. Grovhacka löken och stek den gyllenbrun i smör och socker, ca 2 min. 1 stor gul lök
* skär champinjonerna i mindre bbitar och hacka löken. *lägg sen i löken och svampen och rör runt. 1 röd lök (går även med annan lök). 1 röd lök (går även med annan lök)
FYLLDA GRATINERADE LÖKAR. Skala lökarna och koka dem nästan mjuka i saltat vatten. Låt lökarna svalna och skär av den översta tredjedelen med en vass kniv
Om man helsteker kyckling och fyller den med örter & vitlök så får man saftigt kött och smakrik sky. Finhacka – och nu pratar vi verkligen finhacka – lök, vitlök och örter
FylldlökLägg de små lökarna på plåt och täck med aluminiumfolie. Hällstekt biff med rökt märgsmör och nordisk hetta Hällstekt biff med mörkokt högrev, glaserad majrova, lökar i olika texturer, krassekräm och rökt märgsmörJag har stekt biffen i panna och uteslutit högreven, samt gjort en enda lök
Mattipset idag blir lite oväntat lövbiff, fyllda dessutom i smarrigt god sås. Ingredienser för 2 personer4 st lövbiffar, ca 300 g100 g smaksatt ost (jag tog philadelphiaost vitlök och örter)2 msk persiljaSaltPeppar2 dl matlagningsgrädde1 dl vatten1 dl creme fraiche1 msk kalvfondGör så härVik ut lövbiffarna och bred på en del av färskosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.