Fylld kycklingschnitzel med rökt kalkon och ost med ädelostsmör
Tjockkocken
Tjockkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g ca
  • 15-20 min beroende på hur rostad du vill ha den
  • 50-75 g smör
  • 0,5 citron (ta mer eller mindre beroende smak)
  • 0,5-1 tsk vitvinsvinäger
  • 4 port 4 kycklingfileer,
  • 500 g totalt
  • 4 skivor rökt kalkon (kan även bytas mot rökt skinka tex)
  • 12-16 skivor ost (3-4 st per kycklingfilé). Jag hade vanlig herrgårdsost men tex prästost skulle funka bra också
  • 2 msk dijonsenap eller valfri senap
  • senap
  • 0,75 dl mandelmjöl**
  • 0,75 dl pofiber
  • 1,5 dl riven parmesan
  • 2 ägg Smör/olja till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.