Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Skär snitt i kycklingfiléernaoch lägg i fyllningen. Skär tomaterna i mindre bitar och lägg i skålen. Tillsätt Crème fraiche, salt och pressa i vitlöken
Servera gärna med ugnsrostaderotfrukter. Skär ett snitt i varje kycklingfilé så en lucka skapas. Pressa ner vitlöken och rör runt lite, var försiktig så den inte bränns
Hacka mozzarellan och salamin i mindre bitar, blanda ihop. Bryn filéerna, salta, peppra och ev. Flytta över filéerna till formen med grädd- och chilisåsen, strö över resterande mozzarella/salami blandningen
Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke. Tillsätt smulad fetaost, färskost, persilja, och blanda till en jämn smet
Tricket för att få den här varma vintersalladen extra god är att rosta rotfrukterna rätt så att de verkligen får en gyllene och krispig yta och att salta och peppra ordentligt
Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke. Tillsätt smulad fetaost, färskost, persilja, och blanda till en jämn smet
Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke. Tillsätt smulad fetaost, färskost, persilja, och blanda till en jämn smet
Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke. Tillsätt smulad fetaost, färskost, persilja, och blanda till en jämn smet
Servera gärna med ugnsrostaderotfrukter. Skär ett snitt i varje kycklingfilé så en lucka skapas. Pressa ner vitlöken och rör runt lite, var försiktig så den inte bränns
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. 4 st kycklingfiléer. 1salt och peppar. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. 1Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.