* Salt & peppar. Skär ett snitt i varje kycklingfilé så en lucka skapas. Lägg fetaost, persilja, gräslök, dill och ägg i en skål och krydda med lite peppar
Salt & peppar. Skär ett snitt i varje kycklingfilé så en lucka skapas. Lägg fetaost, persilja, gräslök, dill och ägg i en skål och krydda med lite peppar
Snitta upp kycklingfiléerna så du får som en ficka där du sedan lägger fyllningen. Stäng igen kycklingenHetta upp en panna och lägg försiktigt kycklingfiléerna med den öppna sidan neråt
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff med creme bonjour färskost med soltorkadetomater, rökt skinka och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
Skär en ficka i kycklingfiléerna. Fyll den med basilika, getost och soltorkadetomater. Linda parmaskinka runt kycklingfiléerna och bind ihop med steksnöre så allt håller ihop
Servera kycklingfiléerna i skivor med klyftpotatis och kokt broccoli. Skär en ficka längs med varje filé och fyll med hackad soltorkad tomat och basilika
Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll den med 1-2 skivor mozzarella, soltorkadetomater och basilika. 8-10 soltorkadetomater i olja. 2 dl crème fraiche tomat & basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.