Kolla så att köttfärslimpan är genomstekt med en provsticka. Från att inte ha gjort köttfärslimpa själv någonsin, har jag nu gjort köttfärslimpa för tredje gången inom en förhållandevis kort tidsperiod
köttfärslimpamed bacon och svamp. Jag blandade sedan i löken, ägget och färsen i ströbrödet, och blandade sedan i ORDENTLIGT med salt och peppar, chili- och paprika-pulver
Har stått vid spisen idag och gjort färsrätter i triss, jag börjar medfylldköttfärslimpa. Lägg fyllningen över plattan och rulla ihop som en rulltårta, med hjälp av plastfoliet
På med skinka, pizzakrydda och lite mer ost överst. Värm i torr stekpanna på medelvärme. God morgon. Soppa fick ni som inspiration igår så idag bjuder jag på ett smarrigt tillbehör till det
När köttfärslimpan är klar lyfter du över den på en skärbräda och vispar ur formen med vatten. Lite lite fransk senapSalt & vitlökspepparBlanda köttfärsen med ägg och kryddorTryck ut färsen till en rektangel på ett bakplåtspapper
Skär tunna skivor av den kalla köttfärslimpan och ät som â€smörgås†med smör och ost på. Lättlagad Färsrätt Jag förstår inte att jag gör köttfärslimpa så sällan, det är ju så enkelt och gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.