Krydda svampenmed salt och svartpeppar. Kolla så att köttfärslimpan är genomstekt med en provsticka. Från att inte ha gjort köttfärslimpa själv någonsin, har jag nu gjort köttfärslimpa för tredje gången inom en förhållandevis kort tidsperiod
Köttfärslimpamedostoch bacon. Tryck ut på en plåt med bakplåtspapper, lägg bacon över sedan ost. 500 gram nötfärs,2 st ägg1 paket bacon,ost,1/2 dl grädde1 gul lök och 3 vitlöksklyftorBlanda ägg nötfärs, hackad lök/vitlök, ägg och grädde. 1 gul lök och
Fylld portabello med bacon ochost. Några skivor ost (valfri). Några skivor ost (valfri)Ta en sked och rensa lite i svampen, fyll med bacon och kvibille jämt fördelat, toppa medostenoch kör i ugnen på 225 grader i 15 min. Ta ut formen och lägg över svampen på en tallrik, töm all vätska i ugnsformen och lägg tillbaka svampen kör ytterligare 15 min på 225 grader
FylldKöttfärslimpamed potatisMoussakaRicotta och salami pajCotechino med linser och potatismosLasagne bianco med champinjoner och salsiccia Förberedelsetid
Gårdagens gooooda middag var älgfilé med tillbehör. Blanda ostoch bacon. Här myser vi framför morgon-tv och jag funderar på om jag ska koka morgonens andra kopp te redan eller om jag ska vänta ett tag
Blanda ner köttfärs tillsammans med kryddorna, kalvfond, soya, finhackad lök och ägg. Här kommer en stor favorit i vårt hem när vi vill ha något snabbt och enkelt att äta
Köttfärslimpa är en av barnens favoriter här hemma, det blir med lite olika smaker för varje gång, lite efter vad som finns hemma och vad vi är sugna på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.