Fylld filé med vitlöksost och persilja
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st kycklingfiléer
  • 125 g vitlöksost
  • 2 msk hackad persilja
  • salt och peppar
  • 1 msk smör
  • 2.5 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk kycklingfond
  • 1 msk kinesisk soja
  • 8 st körsbärstomater
  • 1.5 dl grädde
  • 1/2-1 msk fransk senap
  • 1 msk kinesisk soja
  • 1 tsk dragon
  • 140 g bacon
  • salt och peppar
  • 2 msk smör
  • 2 msk mjöl
  • 3.5 dl mjölk
  • salt och peppar
  • 0.5 dl parmesanost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.