Fylld falukorv och potatismos med rostad vitlök
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • falukorv
  • 10 st tomater
  • 8 st oliver
  • 100 g fetaost
  • 50 g färskost
  • 1 msk hackad persilja
  • svartpeppar
  • 600 g potatis
  • mjölk
  • salt
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 msk rapsolja
  • falukorv ca 550 g Fyllning: 10 st tomater marinerade soltorkade + 1 msk olja av marinaden 8 st oliver urkärnade svarta 100 g fetaost 50 g färskost t ex Philadelphiaost 1 msk hackad persilja eller basilika svartpeppar Potatismos med rostad vitlök: 600 g potatis mjölig mjölk ca 1 dl salt peppar Rostad vitlök: 2 st vitlöksklyftor 2 msk rapsolja Garnera med: 1 msk hackad persilja Ugn: 225°

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.