Smaka av med salt och peppar. Lägg svamphattarna upp och ner i en ugnsform smord med lite olja. 6 medelstorachampinjoner - ca 150 gram - som kastanjechampinjon, skogschampinjon eller vanlig champinjon
Bryn lätt i en gryta med lite smör. Fyll svamparna och toppa med lite riven ost. 2 personer6 champinjoner1 vitlök1 msk smörpersiljabasilikalite riven ost. 6 champinjoner
Ugnsrostad broccolimos medfyllda biffar med ädelost. Knäck 2 st ägg och blanda med färsen, blanda i lökmixen och krydda med salt, kryddpeppar och vitpeppar
Stick en tandpetare i mitten som avslutas med att sätta fast en oliver på varje. 10 st Champinjoner1 msk philadelphiaost1/2 msk riven parmesanostSalt, peppar, gräslök1 Snoppa champinjonerna. 2 Blanda fyllningen och lägg den i champinjonerna. 3 Sätt ugnen på 180 C och stek champinjonerna tills de får färg. | 10 st Champinjoner
Gör såhärTa av stammen från champinjonerna och mixa dem tillsammans med de övriga ingredienserna. Fyll champinjonernamed smörblandningen och toppa med ost
Bryt av foten på champinjonerna. 12 st champinjoner. Blanda ricotta, parmesanost, hackade pinjenötter, basilika, salt och peppar och fördela i svamphattarna
Blanda tapenade, kronärtskockor, tomater och vitlök, smaka av med salt och peppar. Fyll kycklingen med blandningen och bind ihop lårbenen med ugnssnöre
Häll ut blandningen på en plåt med bakplåtspapper och bred ut den ordentligt. Ringla över lite olivolja till och krydda lite lätt med flingsalt och svartpeppar
Det jag på senaste experimenterat med är fyllda svampar som man gratinerar i ugnen. Det finns så mycket man kan göra med dem och jag tycker det är fantastiskt hur de kan lyfta en hel rätt
Vill ni ha något att snacksa på innan maten eller möjligtvis ett tillbehör till middagen kan jag meddela att de här übergoda, fylldachampinjonerna är riktigt fina
Champinjoner, rödlök, vitlök, grädde, portvin, salt & pepparPumpa. Med hjälp av min stavmixer gjorde jag en smet av alla de ingredienser som ingick i fyllningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.