Fyllda pastakuddar med knaprig bacon och tomatsås. Låter hur gott och bra som helst, men läser man vidare så är pastakuddarna fyllda med spenat och så ska man servera detta med broccoli
Medan det andra står i ugnen så laga tomatsåsen. Skär en ficka längs med kalkonbröstet. Tomatsås. Servera det skivade kalkonbröstet vackert upplagt tillsammans med klyftpotatis och tomatsås
Vi har haft ett liknande recept i kassen men efter att jag såg ett recept från Paolo Roberto som hette nåt med Kalvfärsfylldzucchini med pecorino kom jag på att jag skulle göra en egen variant
Bläckfisk är fantastiskt gott och kan ätas på så många fler sätt än friteradiringar (även om det tillsammans med vitlöksstinkandeaioli är ett av mina starkaste festivalmatminnennågonsin)
Första gången jag åt stekt bläckfisk va det något av det bästa jag ätit. första gången jag skulle laga det själv va det nog något av det segaste jag ätit haha
Rensa bläckfiskarna. Rensa bort inälvor, ögon och munnen. (Vill man slippa det här slafsiga momentet kan man köpa "magsäckar", det man gör bläckfiskringar av
Hemma hos oss brukar vi ofta ha liteolika sorters skaldjur i frysen och den här gången hade vitigerräkor och bläckfiskringar så då använde jag mig av det i pastan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.