Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff med creme bonjour färskost medsoltorkadetomater, rökt skinka och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Fylld kycklingfilé. Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem. Nu tänkte jag bjuda på ett kycklingrecept med smarrig fyllning som jag lagade ikväll
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Gör såhärTa av stammen från champinjonerna och mixa dem tillsammans med de övriga ingredienserna. Fyll champinjonerna med smörblandningen och toppa med ost
Till de små blir det en röra på skinka, riven ost, paprika och majonnäs. Dekorera med färska tomateroch varför inte lite färska örter som basilika ochpersilja
Hacka basilika eller andra örter och skinka, pressa vitlöksklyftan. När vi väntar på att middagen skall bli färdig, så sitter vi med ett glas rött och lyssnar på härlig musik
Några droppar BalsamvinägersirapRiv parmensanosten och spara lite till serveringenHacka soltorkadetomaterna fintBlanda riven ost medtomateroch philadelphiaostenTa lövbiffarna och lägg en klick av ost-smeten på och vik över så det blir som ett ihopvikt papper (utan hörn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.