Tyvärr är terrinen inte speciellt lchf-vänlig (om du inte gör endast på mörk choklad), men jag gjorde vaniljkrämen och nöt och frökrispet utan socker (använde honung och sukrin melis) och serverade det med en hel hög björnbär, ljuvligt gott det med
Hon kom tillbaka och sa att han bara geggar lite med maten. ) Hursom, eftersom jag skulle roa sällskapet inne i stan innan vi skulle åka hem till oss, fick dåvarande sambon uppgiften att göra gratängen, han hade ju varit med när jag gjort den flera ggr förut och han fick både skriftliga och muntliga anvisningar
Servera med alla goda tillbehör och såsen som du vispat ur pannan. Såsen. Det här behöver du. Kan vara den mest tacksamma kylskåpsrest man kan ha då de går att trolla fram många kulinariska rätter med
Servera med färsk pasta, sallad och gärna lite extra riven västerbottensost över. Vispade sen ihop lite sås som de fick småputtra i och serverade det med extra bred färsk pasta
Lök som ev blir över läggs ner i formen. Ja, det stämmer nog att vi inte äter det så ofta, men kanske är det just därför det är så himla gott när vi väl gör det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.