Kasser al fyldet og brug fonden til fiskesuppe. Lad suppe simre i 2 minutter, tilsæt en spsk smør og smag derefter den lækre fiskesuppe til med citronsaft, fintrevet citronskal, salt, peber, dild og evt
300 g fiskefilet (for eksempel torsk og laks) , i terninger 1 liten rødløk , i tynne båter 1 fennikel , snittet 2 gulrøtter , i biter 1/2 purreløk , i ringer 6 dl fiskebuljong/kraft 2 dl melk 2 ss hvetemel 1 dl kremfløte salt og pepper frisk dill , grovt hakket
Hittade receptet här. Serverade med klyftpotatis och en fräsch sallad. ca 4 port. 500 g nötfärs2 äggulor½ dl mjölk3-4 msk skorpmjölgrovmalen svartpepparsalt1 pressad vitlöksklyfta100 g ädelostSmör till stekningBlanda mjölk, mjöl, salt och peppar samt den pressade vitlöksklyftan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.