Fuskwienerbröd utan gluten, vete, mjölk och soja
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Sätt ugnen på 200-225 grader Jag hade den först på 225 men sänkte. Nästa gång testar jag nog rakt av på 200 grader
  • Ingredienser
  • 50 g jäst för söta degar
  • 2,5 dl Carlshamns risdryck
  • 2 ägg ½ tsk salt
  • 2 msk socker
  • 150 g mjölkfritt margarin rumstempererat
  • 10 dl naturligt glutenfritt mjöl
  • 5 äggulor 7,5 dl Carlshams risdryck
  • 7 msk socker
  • 3 msk potatismjöl eller maizenastärkelse
  • 2 vaniljstång eller knappt 2 tsk fint vaniljpulver (inte socker utan pulver)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.