Vänd på steken och skär rutmönster med en vass kniv i svålen. Först är den knaprig, sedan kommer fettet som smälter i munnen och sedan det salta köttet
Nu till veckan matlådor som blev en hel ugnsbakad ägg & baconrulle som jag fyllt med krämig ost och jalapeno, rullat ihop och sedan gratinerat i ugn en stund till
En vitchokladmousse är äggvitanoch den gjorde jag med. Det är ett ägg som är en desert och är urgod. Ett vanligt Kinder ägg som man bryter toppen av( jag tog en sax) så man får ur leksaken
Få igång en virvel i kastrullen med en slev och häll ner ägget försiktigt. Det kan se lite rörigt ut i kastrullen med vitan som flyter runt i vattnet men när du tar upp äggenmed en hålslev så brukar de alltid se fina ut enligt mina bilder
Jag blir istället inspirerad och kommer på nya saker jag kan göra med resterna. Så jag knäckte ett varsitt ägg ovanpå och ugnsbakade sedan gratängen tills osten smält ochäggen stannat och fått den rinniga gulan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.