Om du vill imponera extra på gästerna vispar du smöret så att det blir vitt och luftigt, och formar i stället smöret som ett ägg och lägger det på köttet
TipsOm du gillar hetta kan du tillsätta lite chilipulver eller cayenpeppar i dippen. Blanda samman alla ingredienser i en skål och ställ gärna i kylen en stund innan servering
3 dl gräddfil. 12 msk majonnäs. 13 vitlöksklyftor. 1Salt. 1Svartpeppar gärna grovmalen. 13 dl gräddfil 2 msk majonnäs 3 vitlöksklyftor Salt Svartpeppar gärna grovmalenRör ihop majonnäs och gräddfil så det blir slätt Pressa i vitlöken och tillsätt lite salt och svartpeppar
Låt puttra på låg värme tills buljongtärningen löst upp sig under omrörning. 3 dl creme fraiche (valfri fetthalt). 1Ställ tillbaka på plattan och värm upp under omrörning tills att såsen börjar tjockna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.