Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vittvin hemma och var ganska less imatbutiken körde jag det bekväma alternativetmedhalvfabrikat
Veckans så otroligt goda pirogmedsvamp, vitkåloch kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss. De går att äta kalla och har man en eld att tillgå värms de lätt medlitefolieomkring
I ett avsnitt gjorde han en enkel svamprättmedkrispiga brödsmulor, rosmarinoch vårlök. Stek svamparna hela i en blandning av smör och olja tills de har fått fin yta på båda sidor
Att plocka upp några svamparoch tomater ur sina burkar och upp på en nygräddad pizza eller till exempel stuva ner i en frasig nybakad baguette medlitekrispig sallad är en ren lycka
Det finnsolika sätt att rensa svamp, en del sorter som vanliga kantareller går enklare, medan trattkantareller, trumpetsvampoch soppar kräver mer noggrann rensning
Ost- ochskinkpajmedsvamp är en av minafavoritpajer som går snabbt att laga ihopoch passar utmärkt till både utflykter, lätt luncher men även som förrätter
Blanda ost, svampochtimjani en bunke. Finriv osten. Låt kallna innan kexen tas från plåten. Lägg små högar med 1 msk ost glest på plåtar med bakplåtspapper. Baka mitti ugnen tills osten är gyllenbrun, cirka 5 minuter. 2 msk torkad svamp. 2 tsk torkad timjan
Släng ner fusillini stekpannan och gör några snabba ryck med pannan så att allt blandas. Visstenitill exempel att en av mest populära pastarätterna iItalien är Cacio e Pepe, vilketegentligen bara är speghettimedrivenpecorinooch peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.