Och så är huvudingrediensen reducerad till några futtiga procent av innehållet. Torsdagar var alltid soppdag, den kalla delen av året, när jag jobbade på lunchrestaurang
Bredsjö Blå är en av Sveriges godaste ostar, den kan ätas med sked enligt min smak. Vi hittade lite rökta räkor och fryst scampi som vi förvandlade till en god tallrik tillsammans med en grekiskt lantbröd från Schelins konditori som förövrigt gräddar sina Wienerbröd perfekt bruna
Lägg hälften av fyllningen i snittet och den andra hälften i en kastrull med grädde. Mille ville också fota sin mat, det kan jag har tagit bilder med systemkamera förut sa han… sagt och gjort en bild blev det
Jag ska dela med mig av mitt egna sjukt supersmarriga recept på dagens rätt vi åt. Jag tog fram köttfärs och tänkte vad ska jag hitta på för skojsig mat idag en lördag och vi är dessutom bara hemma och tråkar idag så tänkte maten behövde väl kanske inte va lika trist haha, men så tänkte jag att använda mig utav rester idag
Den här morgonen blev det champinjoner och gul lök kryddat med salt och mycket svartpeppar. Så här i semestertider när vi har gott om tid på oss att äta frukost brukar jag göra lite mer med äggen än att bara steka, koka eller göra röra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.