Släng ner fusillin i stekpannan och gör några snabba ryck med pannan så att allt blandas. Visste ni till exempel att en av mest populära pastarätterna i Italien är Cacio e Pepe, vilket egentligen bara är speghetti med riven pecorino och peppar
4 Pasta 100 g purjolök 200 g zucchini 12 blommor från pumpor 2 1/2 msk extra virgin olivolja 1 dl vispgrädde 340 g pasta (gärna fusilli) 100 g getost havssalt Lägg till i inköpslistan
Fusillimed salsicciakorv och rosmarin Salsicciakorv är en färsk salamikorv gjord av fläskfärs som smaksätts med en kryddblandning av bland annat vitlök och rosmarin
Koka Fusilli Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen. Värm Basilico på svag värme och tillsätt bitar av caciotta-ost
Koka Fusilli Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med fisksåsen. Fräs den pressade vitlöken i olja tillsammans med pinjenötterna
Koka Fusillin enligt anvisningarna på paketet och blanda pastan med den mixade såsen. Börja med att koka broccolihuvudet och koka upp vatten till pastan i en annan kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.