Men plötsligt plingade det på dörren och där stod en tjej med en påse full med Zetas Pasta nyheter. Häll över tomaterna och krossa dem med en gaffel, tillsätt grädden och timjan
En halv purjolök, tomater, mozzarella och grädde fanns i kylen så dom fick också spela med. Vi körde ner mot södra Öland och spenderade eftermiddan med bland annat ett stopp på ÖoB för att inhandla nödvändigheter till badrummet såsom tvål, schampo, balsam, tvättmedel, sköljmedel, tandkräm och diverse småpryttlar… Ja ni vet
4 Pasta 100 g purjolök 200 g zucchini 12 blommor från pumpor 2 1/2 msk extra virgin olivolja 1 dl vispgrädde 340 g pasta (gärna fusilli) 100 g getost havssalt Lägg till i inköpslistan
Fusillimed salsicciakorv och rosmarin Salsicciakorv är en färsk salamikorv gjord av fläskfärs som smaksätts med en kryddblandning av bland annat vitlök och rosmarin
Blanda ihop och garnera med grovhackad bladpersilja. 400 g Barilla Fusilli. Hetta upp olivolja i en stekpanna, lägg i hela vitlöksklyftor och peperoncini
Koka Fusilli Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen. Värm olja i en teflonpanna och fräs champinjonerna och ärtorna med en nypa salt
Koka Fusilli al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen. Fräs dem i en stekpanna med lite olja och en vitlöksklyfta (ta bort vitlöken i slutet)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.