yoghurt blandat med vitlök, lite salt och peppar. Smaka av med chiliflakes. Fredagen är här och kanske vill en äta något lite mer "lyxigt", men som ändå inte kräver alltför mycket jobb
Friterad ansjovis – ett eftermiddagssnack med rejäl sälta. Sardeller, urtagna och utan huvud skiktas i lager i trätunnor som sedan fylls på med saltlake
Det blev till slut en Ost- och skinkpaj med röd paprikaoch pajdeg med keso. Servera med en blandad grönsallad eller dela den i portionsbitar och frys in till matlådor
Ta ut formen med potatis, lägg paprikahalvorna uppepå potatisarna och låt det stå i ugen i c. Servera med ett bröd till som du gillar och kanske en grönsallad
Mixa potatisarna med den rostade paprikan, äggula, vitlök och olivolja. Tärningarna smakar rent äckligt av konserveringsmedeloch flaskfonderna är så menlösa att man lika väl kan använda saltvatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.