Hetta upp en stekpanna med smör och fräs svamp, kassler och bacon tills allt börjar fin färg. Blanda pasta med fräset och hackad persilja i en gratängform
Jag varvade pasta och köttfärssås, nästan som en lasagne och sen toppad med mumsig mozzarella. Ha sen på ett lager med pasta, sen ett lager med sås, osv
Koka upp rikligt med välsaltat vatten till pastan i en stor kastrull. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen, och låt ärterna koka med de sista minuterna
Kommer med ett tips till imorgon på en krämig Köttfärsgratäng. God kväll alla bloggläsare. Den är enkel att göra och tar inte lång tid att förbereda och tillaga
Riv halloumin på rivjärn, blanda med övriga ingredienser, forma till biffar och stek. Jag åt mina med enbart grönsaker, men för er som vill ha potatis till så passar ju det utmärkt också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.