Fullkornsbröd med rostade fröer
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Blötläggning20 g solroskärnor, rostade [2 msk] 20 g pumpakärnor, rostade [2,5 msk] 20 g havregryn, eko, rostade [3,5 msk] 30 g rågsurdeg, aktiv och syrlig [2-3 msk] 130 g vatten, ljummet [1,3 dl] 90 g rågkross [1,3 dl]
  • 1 Deg125 g dinkelmjöl, fullkorn [2,1 dl] 30 g vetemjöl [0,5 dl] 120 g öl, ljummen stout [1,2 dl] 20 g rågsurdeg, aktiv och syrlig [2 msk] 7,5 g salt [0,5 msk]

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.