11/3 cup
raw cacao powder or unsweetened cocoa powder
11/2 tsp
baking soda
12/3 cup
coconut sugar
11/4 tsp
fine grain sea salt
13 oz
unsweetened baking chocolate cut into small pieces
11/4 cup
coconut oil refined to avoid coconut flavor
11/3 cup
creamy unsalted almond butter
11/4 cup
pure maple syrup
11 tsp
pure vanilla extract
12 flax
eggs: 2 Tbsp ground flaxseed mixed with 5 Tbsp water mixture needs to sit for 15 mins
11/3 cup
chopped dark chocolate Enjoy Life Dark Chocolate Morsels, or Homemade Chocolate Chunks
1 More
dark chocolate melted with 1 tsp coconut oil for drizzle optionalPrepare the flax eggs as listed above, allow to sit for 15 mins while preparing the rest of the batter. Preheat your oven to 350 degrees.
1 Combine
all dry ingredients including the coconut sugar in one bowl, then set aside.
1 In
a medium saucepan over very low heat melt the baking chocolate while stirring constantly, then stir in the almond butter to combine.
1 Remove
from heat and allow to cool for a minute, then stir in the coconut oil, then the maple syrup and vanilla, add the flax eggs* and beat until smooth and well combined.
1 Stir
in the dry mixture until no flour spots remain (if your saucepan was too small you can also stir the wet ingredients into the dry, either way will work.)
1 Fold
in the chopped dark chocolate (or morsels or chunks), then transfer the batter to a parchment lined 8x 8 inch baking pan, scraping to get all the batter. and bake in the preheated oven for 20-25 minutes or until just set in the center.
1 Allow
to cool completely to room temp before cutting into squares** Due to the coconut oil content I recommend chilling in the fridge to set prior to cutting. Drizzle with extra melted chocolate if desired.
1 These
brownies are at their fudgy-est after chilling in the fridge and then allowing to settle back to room temp for about an hour. Store leftovers covered in the refrigerator for up to 4 days, or freeze for later use.
Den är vegan, fri från socker, gluten, laktos, ägg, nötter. "Jag hade gjort bönröra på ekologiska kidneybönor för några dagar sedan i Sverige, och efter att ha haft ett minne att man kan ta vara på spadet från bönorna och göra vegan maränger av det, så hällde jag i det i en burk och satte in det i kylen
Place the chopped dark chocolate in a heat-proof bowl or large measuring cup. Pour the hot coconut milk over the chocolate, making sure all the chocolate is submerged and let it sit for a minute
Jag äter mycket vegetarisk mat, och ett stort plus är om det jag bakar och lagar även är veganskt. För dig som är intresserad av ett ruskigt gott bronwierecept som är just veganskt rekommenderar jag att du spanar in receptet nedan
Idag ska jag visa en produkt du aldrig någonsin tidigare använt dig av men som kan göra något så vackert och fantastiskt som en vegan och glutenfri chokladbrownie
Place the chopped chocolate into a bowl. Pour the chocolate ganache evenly into the crust. Arrange the halved cherries on top of the chocolate as desired
Raw & VeganTriple Rich Chocolate Tart. Ni har redan fått se bröd, smoothies, gröt, frukostskålar, glass, efterrätter samt smått och gott med chokladsmak, och nu är det dags för ännu ett chokladrecept - nämligen en Raw and VeganTriple Rich Chocolate Tart
Ärtprotein passar utmärkt till brödbakning, kompakta kakor som brownies och även till kakor. Gör du dem med ärtprotein, agave och vegansk mörk choklad, passar kakorna veganer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.