Här måste man medge att den är i det lösaste laget och äts bäst med sked. Men det funkar det med. Rör ner käckes så de smälter i grädden, sen ner med chokladen och häll upp i en bakplåtsklädd form 20x20 cm
En No Bake Paj med en botten av Hasselnötter och choklad Cookies som mixats i en matberedare, fylld med karamelliserade äppelskivor och mjölkchoklad ganache( Marabou Helnöt)
Toppa med kanelen och minimarshmallows. Blanda ner mjölken, kakaon, sockret, honungen, kardemumman och vaniljsockret i en kastrull och koka upp under omrörning
Små kolakakor med mjölkchoklad och sockerhjärtan. Blanda samman vetemjöl och bakpulver och tillsätt resten av ingredienserna (allt utom de kylda mjölkchokladbitarna)
Jag har inte mycket nytt att komma med idag så jag passar på att lägga till en ny kategori. Om man betänker att det trots allt är en köpkaka och bedömer den därefter så får den betyget 4/5 och barnen skulle definitivt ge dem betyget 5/5
Tårta med smak av mjölkchoklad, dumle och jordgubbar. Valde dock att bryta av sötman med lite jordgubbar, vilket passar ihop som handen i handsken till dummefluffen
Jag har både hunnit ordna med planteringar i trädgården, städat ur växthuset (som hemma hos oss tyvärr är ett förråd mer än ett växthus) och tvättat igenom hela lagret smutstvätt
Garnera med jordgubbar. Nyårsaftons dessert blev en chokladmousse av vit choklad och mjölkchoklad. Gör först den vita moussen enligt nedan och häll den i glasen
Tårta med smak av hallon, marshmallow, kokos och mjölkchoklad. Jag tar ofta med mig en överraskningstårta när jag är bortbjuden på större kalas hos mina närmsta vänner
1Garnering100 g hasselnötter, rostade och skalade [ca 0,75 dl] 200 g mjölkchoklad flingsalt. Kakdeg200 g smör, rumstempererat 140 g strösocker [1,5] 10 g vaniljsocker [1 msk] 10 g citronsaft [0,5 citron] 300 g vetemjöl [5 dl] 5 g bikarbonat [0,5 tsk]
Nämligen blåbärssylt med vit choklad och kastanjekräm med mjölkchoklad. Jag fullkomligt älskar småkakor och vanliga traditionella hallongrottor är en gammal favorit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.