Bjöd på den här frusna pepperkakscheesecaken i går med smak av pepparkaka, vanilj & choklad. Blanda smulorna med smöret och tryck ut smulet i en springform med bakplåtspapper
Hemligheten med smaken ligger i Caramel Saucen som de serverar till. Här fuskade jag med oreobottnar då jag gjorde dessa i miniformat denna gång, annars brukar jag använda vanlig kladdkakebotten
Och jag passade på att testa ett nytt recept jag hittat – saffranscheesecakemedpepparkaksbotten. Vi firade advent med en mysig playdate och fika med några kompisar
Fryst cheesecake som jag dekorerade med hallon, hallonsås och hackad vit choklad. Innan jag blev förkyld hann jag dock avnjuta en härlig alla hjärtans dag med mycket smarrig mat
Ta fram en liten stund innan servering så den får tina lite och garnera med färska bär. Mixa jordgubbarna som helst ska vara färska, men jag hade frysta tinade och det gick bra också
Vispa sedan äggulorna tillsammans med sockret pösigt. Blanda philadelphiaosten med vaniljsockret och blanda sedan ner det i bunken med äggulorna och sockret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.