Efter tre timmar i frysen är citronsufflén halvfryst och färdig att servera. Toppa med citronskal, droppa över likör, dekorera med färska bär och servera
Nuförtiden pratas det mycket om att man ska laga mat med säsongens råvaror. När det gäller frukt och bär så finns det ingen säsong som överträffar sommaren
Som nummer två den här frukostveckan delar jag med mig på en smoothie på kvarg, frystabär, några droppar ekologisk honung och en äggröra med solrosskott på ett gott och grovt bröd
Fryst cheesecake som jag dekorerade med hallon, hallonsås och hackad vit choklad. Innan jag blev förkyld hann jag dock avnjuta en härlig alla hjärtans dag med mycket smarrig mat
Ta fram en liten stund innan servering så den får tina lite och garnera med färska bär. färska bär. Mixa jordgubbarna som helst ska vara färska, men jag hade frysta tinade och det gick bra också
Vispa sedan äggulorna tillsammans med sockret pösigt. Blanda philadelphiaosten med vaniljsockret och blanda sedan ner det i bunken med äggulorna och sockret
Som tårta gjorde vi en Fryst Daimtårta med mandelmarängbotten. Det har vi firat med skönsång och paket på morgonkvisten och kalas med Johans familj i eftermiddag
Som tårta gjorde vi en Fryst Daimtårta med mandelmarängbotten. Det har vi firat med skönsång och paket på morgonkvisten och kalas med Johans familj i eftermiddag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.