Frusen marängtårta med rabarber och jordgubbar till Mors Dag
Mias mat- och bakblogg hos Kurera
Mias mat- och bakblogg hos Kurera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Frusen maräng- och rabarbertårta
  • Portioner: 8
  • 400 g rabarber
  • 1,5 dl sukrin
  • 1/2 dl vatten
  • 1 msk potatismjöl
  •  
  • Marängbotten
  • 3 st äggvitor (Spara äggulorna)
  • 1 dl sukrin eller annan sötning
  • 1,5 tsk ättikssprit
  • 50 g grovhackade hasselnötter
  • 1/2 msk majzena
  • Vaniljvisp
  • 2 äggulor 3 msk sukrinmelis (som florsocker)
  • 1,5 tsk vaniljpulver
  • 2 dl vispgrädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.