Tänkte att ni skulle få tal del av receptet på den frusna cheesecake med daim som jag gjorde inför tjugoårsfestligheterna i söndags, Det var dottern som hittat receptet i Jennys matblogg och tyckte den lät så god att hon ville ha den som sin födelsedagstårta
Rör försiktigt i blåbärs purén med en sked lite slarvigt (det blir jättefint när man skär upp cheesecaken än bara en tråkig blå färg som man får när man blandar ordentligt)
I helgen fick vi besök av min lillasyster och hennes söta dotter så då ville jag baka något som hon har varit sugen på nämligen daimcheesecake så de fick de bli men ni känner ju mig och har svårt och hålla mig efter recept så började experimentera och då blev detta resultat
I. h. e. l. g. n. f. i. c. k. v. b. s. ö. a. m. y. t. r. o. d. å. j. u. p. ä. x. J. K. è. 2. 3. 0. 5. -. 6. (. ). 1. 4. G. L. T. /. H. D. ,. V. 7. 8. B. 9. R. m h. s t. d l
Då det var frusencheesecake högt och lågt med kiwi på. Cheesecake. Jag är ju ett big fan av bakade cheesecakes, men en frusen då och då är inte fy skam det heller, det måste man ju säga
Så här kommer ett enkelt recept på daimcheesecake. Hacka daimen med en vass kniv. Någon mer än jag som blir extra sugen på fräscha efterrätter som cheesecakes när vädret blir varmare
Så jag gjorde något jag inte gjort på väääldigt länge, frusencheesecake. Resultatet är en frusencheesecake med citron, vanilj och dulce de leche, supersmarrig är den
) Till dessert gjorde jag en enkel cheesecake och serverade med en bärsås. Frusencheesecake , 8-10 bitar 6 Digestivekex (gör du den under vintern så ta pepparkakor) Skål 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.