En syrlig lemoncurd tillsammans med en krämig och god mascarponekräm, addera lite havresmul för crunch och några färska hallon för att ge desserten ännu godare smak
Strö över de sega kolanötterna och dekorera med riven vit choklad. Riven vit choklad, att toppa med. Nu är vi mitt uppe i påsken och jag hoppas att ni har något ledigt och kan umgås med familj och vänner
Ingredienser Portioner. 6 100 g skumtomtar 5 dl vispgrädde Till garnering skumtomtar vispad grädde färska hallon Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Sjud sedan försiktigt, bubbelkoka inte, tills krämen blivit ganska tjock. Det skäms jag för, men med tiden ändrades smaken, som tur var, och sen många år tillbaka föredrar jag helt klart ‘riktig’ chokladpudding
Rör färskosten mjuk med vaniljsocker, tillsätt äggen och socker och rör ihop med en slickepott. Botten gjorde jag av Oreos denna gång, vilket var snabbt och smidigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.