Sist ut är alltså efterrätterna men jag fyller på med nya tips in i det sista. Vänd smeten försiktigt med en slickepott tills du har en krämig blandning
Toppa med riven choklad och färska hallon. panna cotta. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädde och mjölk i en tjockbottnad kastrull
Rensa jordgubbarna, skär dem i mindre bitar och blanda med passionsfruktköttet. Servera jordgubbarna och passionsfrukten till pannacottan och garnera med citronmeliss
Slå på kryddlagen och låt fruktsalladen marinera i ett par timmar före servering. Koka upp vatten och socker med vanilj, kanel och stjärnanis i en kastrull
Det är receptet består av massa olika frukter som är kanon när det hjälper att få en liten hjälp på traven med att driva ut överflödig vätska, för mig så mrukar även gaser och övriga problem i magen reda ut sig för mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.