Till förrätt åt vi räkcocktail, varmrätten blev en likadan oxfilé "plankstek-style" som vi åt för någon vecka sedan och desserten en ljuvlig blåbärspannacotta
Nedan följer recept på vår räkcocktail. Maten gick lite i 80-talsanda, till förrätt åt vi en räkcocktail och till varmrätt blev det vår variant på Flygande Jakob
Fruktig sallad med chevréostruccolasalladjordgubbarfärska hallonbasilikamynta200 g chevréolivoljasaltpepparcrema di balsamico-Mama Skogly ♥ 200 g chevré
Lilla Montörsgatans räkcocktailFredags- eller lördagsmys - gör en klassisk räkcocktail. En riktig 80-talare men här i en som jag tycker mycket god tappning
Blanda mjöl, salt, socker och jäst i beredningsskålen, med plastkniven monterad, i matberedaren. Gör två avtryck med ett matskedsmått i mjölet och fyll dem med smör & rapsolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.