2 port2 dl (rent) havregryn/nakenhavregryn/fiberhavregryn1 msk hela linfrön2 dl vattenmineralsalt6 katrinplommon, klippta2 msk torkade blåbär2 msk torkadetranbär(vegetabilisk) mjölkBlanda alla ingredienser, utom mjölken, i en kastrull och koka på medelvärme ca 5 min under omrörning
Det torkade blåbären som är grovmalda har jag köpt färdiga på burk hos min lokala Ica handlare. 1/2 dl frysta blåbär, tinade. 1/2 dl frysta blåbär, tinade
Jag kombinerade ett par olika recept till en sorts muffins med havregryn och torkade blåbär i. Torkade blåbär är ju fulla av vitaminer och ruskigt nyttiga
Blanda sedan i 0,5dl torkade blåbär och lika mycket torkadetranbär. Jag hittade ett recept på ett riktigt gott hemmagjort müsli i en av tidningarnas söndagsbilagor
Torkade bär är inte något jag har tidigare erfarenhet av att baka med. Kanske av den enkla anledningen att smaken koncentreras lika mycket i torkade bär, som den gör i torkade svampar
Torkadetranbär och gula russin. Givetvis kan bovetecrunchet blandas med vilka frön, nötter, torkade bär och frukter som helst, eller bara ätas som den är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.