Skala och skär frukterna i lagom bitar. Vispa grädden lätt. Lägg upp fruktsalladen i portionsskålar och toppa varje med en klick vispgrädde, blåbär och cashewnötter
Skala och skär frukterna i lagom bitar. Vispa grädden lätt. Lägg upp fruktsalladen i portionsskålar och toppa varje med en klick vispgrädde, blåbär och cashewnötter
En supersnabb, het linsgryta som jag serverar med råris. Jag har i denna. 1/2 skivad rödlök sockerärtor körsbärstomater 1 dl svarta bönor ( go green) 1 pkt gröna linser ( go green) 3 dl wokgrönsaker ( frysta) 4 dl havregrädde 1 msk röd curry
Inspirerad av alla vackra fruktdesserter i kokboken ”Sött, Sweet, Dulce” Bergenström, som min älskade sambo köpte åt mig på bokrean, högg jag tag i apelsinerna i fruktskålen
Den går att använda till olika fruktdesserter, som topping på muffins och till och med som topping till frukostyoghurten om man vill lyxa till den lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.