Fruktbröd
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fruktbröd
  • 3 stycken limpor i 1 ½ L formar
  • Dag 1
  • 100 g kärnfria torkade katrinplommon
  • 100 g russin
  • 100 g torkade aprikoser
  • 2 dl linfrö
  • 2 dl rågkross
  • 5 dl grovt rågmjöl
  • 7 dl kokande vatten
  • Dag 2
  • 3 dl vatten, 37 grader varmt
  • 2 dl mörk sirap
  • 1 msk salt
  • 100 g jäst
  • Vetemjöl special (exakt mängd står inte angivet i receptet så du får pröva dig fram för mig gick det åt någonstans mellan 12 - 15 dl)
  • Matfett till att smörja formarna

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.