Montera sedan ihop desserten genom att varva yoghurt, nötteroch honung i olika lager. När yoghurten blivit så tjock som du vill ha den använd en sked och sleva upp i en skål
Mixa nötternaoch den torkade frukten i en blender eller med en stav mixer tills det är finsmuligt. Tillsätt mixen, havregrynen, solroskärnorna och jordnötssmöret
Hacka nötterna grovt och strimla frukterna. Blanda filmjölk och bikarbonat och rör ner i de torra ingredienserna med sirapen ochfruktenoch rör ihop till en jämn smet
I bland byter jag ut nötter, torkad fruktoch mjölsorter. Ingredienserna i detta bröd är som ätt äta en müsli med filmjölk men det är bakat…Man blandar helt enkelt bara ihop alla ingredienser i en skål och gräddar sedan müsli/filsmeten i brödformar och sedan får man detta underbara bröd
Den är saftig tack vare att den bakas med ånga och innehåller linfrö, den får en god nötig smak tack vare de rostade nötternaoch den får lite sötma från den torkade frukten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.