Jag har faktiskt de senaste månaderna börjat äta alltmer knäckebröd och rågbröd och förutom favoritpåläggen avokado och skivat ägg så är det fantastiskt trevligt med en god röra
Konsistensarna och smakerna hänger ihop på ett alldeles rasande bra sätt. Allra godast blir den om brysselkålen får ligga och marinera, eller kanska snarare suga i sig, dressingen i ett par timmar innan den ska ätas
Olivolja av fruktig karaktär. Temat äpple kommer igen i både bondbönecrèmen med grönt äpple, rökningen i äppelträn och fläsksidan som är bakad i torr äppelcider
Salsa på gröna tomater med polenta – och chiachips – det ni. Ta bort tomaterna från stjälkarna och mixa med resterande ingredienser i en blender eller med stavmixer
Testa det här om ni vill äta något supergrönt till frulle. Men faktum är att jag försöker variera den så mycket som möjligt och denna gång bjuder jag er på något som ni kanske inte har testat förrut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.