Pajen jag bjuder på idag är en uppdaterad variant på toscapaj, jag har använd härliga valnötter, mandlar och ljuvliga päron som liksom omsluts och gifter sig med den lena kolan
Denna gången är det fru Ms hjärna som har arbetat tillsammans med köksutbudet, de torkade päronen behövdes verkligen användas, precis som gorgonzolaosten, och att päronoch gorgonzolaost är som gjorda för varann är ju ingen hemlighet
Blanda lätt crème fraiche med majonnäs i en skål och rör i lite vatten. Dela och kärna ur päronen. Lägg på delade plommontomater, lax i bitar och skalade, klyftade ägg
Den här salladen blev uppskattad inte bara för sina fina smaker utan också för det spännande utseendet med svarta, runda linser, grön spenat, knapriga nötter  och gnistrande, klarröda granatäppelkärnor
Schysst, glutenfri pizza med tomatsås, grönkål, getost, päron, valnötter honung och balsamico. Förra veckans #melfest spenderades med min ena bästie och hennes pojkvän by my side
Dekorerade sedan med karamelliserade päronochValnötter. När kakan svalnat ordentligt, skar jag den i två bitar och fyllde med lite päronmos, hemlagad såklart, ett tunt lager
speciellt för fysik och matte intresserade ( min man med andra ord). Viktigt att tänka på med temperaturer är att de stiger efter man tagit ut kött från, grillen eller ugnen
Det här brödet jar jag gjort massvis med gånger och det går att variera i det oändliga. På morgonen toppar du med frön eventuellt kan du spreja/pensla på lite vatten för att få fröna att fästa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.