Det är svårt att få mina frukostskålar att se annorlunda ut - de består ju som oftast av någon slags krämig sak - bananglass, chiapudding, avokadoglass eller overnight oats - med olika topping
Men nu har jag en ny idé till frukostglass, och det är precis den jag vill dela med mig av idag. Det som är så bra med att göra egna glasspinnar, är att du kan bestämma helt själv exakt vilka ingredienser som du vill använda dig av
Frukostglass på gröna ärtor, chiapudding och jordnötssmör. Listan kommer naturligtvis utökas med tiden, för jag kommer aldrig någonsin sluta äta frulle
Jag menar, glass och varma hallon är ju en stor efterrätts-hit, och eftersom jag äter nicecream till frukost väldigt ofta, är det ju den ideala möjligheten att göra min frukostglass ännu mer efterrättig
Toppa med granatäppelkärnor och servera frukostglassen direkt. Karins gröna frukostglass. Ett härligt recept från Karins nya bok är en frukost och som ni vet gillar jag ju glass så vem vill äta en raw frukost i sommar när det bjuds på sådana här härligtheter
Nämligen frukostglass. Ser fram emot kvällens tacokväll med cellgruppen. Toppa med kokos. Ta ut och mixa bananerna med 1/2 burk kokosmjölk och några matskedar vanlig mjölk plus 1 msk jordnötssmör
Testa att göra frukostglassmedhoneycrisp. Eftersom att det är nyttigt så kan jag äta hur mycket jag villPrecis som med allt annat så ska man äta med måtta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.