Ingredienser Portioner: 6 st glasspinnar 1 1/2 dl grekisk yoghurt (10%) 1/2 dl mjölk (3%) 1 msk honung 1 dl hallon eller blåbär 1/2 dl müsli eller granola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad 2 valfria frukostprodukter 10:- Rabatt Axa 250-1500 g Mer info Ladda kupong
Det är svårt att få mina frukostskålar att se annorlunda ut - de består ju som oftast av någon slags krämig sak - bananglass, chiapudding, avokadoglass eller overnight oats - med olika topping
Men nu har jag en ny idé till frukostglass, och det är precis den jag vill dela med mig av idag. Ni vet väl att jag har ett personligt mission att kunna äta efterrätt till frukost så ofta som möjligt
Frukostglass på gröna ärtor, chiapudding och jordnötssmör. Eftersom frukost är min favoritmåltid på dagen, tänkte jag att jag samlar alla frukostar som någonsin publicerats på bloggen på en och samma lista
Jag menar, glass och varma hallon är ju en stor efterrätts-hit, och eftersom jag äter nicecream till frukost väldigt ofta, är det ju den ideala möjligheten att göra min frukostglass ännu mer efterrättig
Liten frukostglass. Sommaren är glassens årstid. Självklart tycker jag att man ska njuta av glass under sommaren, men här bjuder jag på några nyttigare glassalternativ
Karins gröna frukostglass. Toppa med granatäppelkärnor och servera frukostglassen direkt. Ett härligt recept från Karins nya bok är en frukost och som ni vet gillar jag ju glass så vem vill äta en raw frukost i sommar när det bjuds på sådana här härligtheter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.