Tillsätt degspadet och rör tills jästen lösts upp. Tillsätt salt, rågmjöl och det mesta av vetemjölet och arbeta degen väl tills den släpper skålens kant
Tillsätt resten av vatten och mjölk när jästen är upplöst. Häll i salt och honung och sist mjölet. Pudra över lite mjöl och låt gärna stå framme i rumstemperatur ½ tim och sätt sedan in i kylen för att jäsa över natten övertäckt med en bakduk eller plastfolie
Godmorgon fina du❤️ jag fortsätter tjata om mina nattjästa bröd men jag verkligen älskar dem. Igår kväll rörde jag ihop degen på några minuter sen formade jag dem till baguetter idag och gräddade
Det här lättbakadefrukostbrödet måste ni bara testa för det är verkligen supergott . Det här lättbakadefrukostbrödet måste ni bara testa för det är verkligen supergott
Inspiration till det fick jag när vi var på resturang Sjögräs i Stockholm, och jag fick ett så gott, mörkt bröd från Friends of Adam som jag tror var ett bikarbonatbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.