Man behöver inte äta macka till frukost, utan det går att äta en vanlig måltid mat på morgonen. I helgen när jag satt och surfade på Facebook dök det plötsligt upp ett sponsrat inlägg från Företaget Belvita med en video som gjorde reklam för deras frukostkex
Semester och ledighet är lika med lååånga frukostar. Och jag bara älskar´t. Då finns ju tiden för att bulla upp med att möjligt gott, mysa med tända ljus (japp behövs i det här höstvädret), snegla i morgontidningen och såklart planera dagens aktiviteter, sådant man bara har tid med då och då på helgerna annars
Ett ledord för att klara hushålls- och vardagspusslet är att FÖREBEREDA. Jag gör upp en ungefärlig plan på vad vi ska äta i veckan som kommer, åker sedan iväg och storhandlar
The post Snabb frukost, omelett med tomat och örter appeared first on Hur bra som helst. Ha i en klick kokosolja i en stekpanna och häll i äggen när pannan blivit varm
Höstboostningen fortsätter med olika grötar och smoothies till frukost. Den här smoothien gjorde jag en morgon när det kändes extra knöligt att överge den go´a sängvärmen och kravla sig över sängkanten
Nu när semstern närmar sig och vi kommer att äta frukost tillsammans hela familjen på morgonen (nu brukar Oskar gå upp en timme före mig och Felicia) är det myisgt att ha hembakat frukostbröd och de här tekakorna är supergoda att äta till frukost
Är du glutenintolerant och längtar efter mannagrynsgröt. Det finns helt glutenfria hirsmannagryn, som det går utmärkt att göra mannagrynsgröt på, och som smakar precis som vanlig mannagrynsgröt
Det har jag alltid sagt, och faktiskt varit, fram till nu. Visst…jag älskar förrätter och kommer inte låta förrätssmänniskan i mig degraderas men efterrättsmänniskan i mig har deffinitivt flyttats upp till en delad förstaplats
Snabbt, nyttigt och gott. Kör med stavmixer tills den är slät, häll upp och njut…. Har aldrig riktigt förstått smoothie-hysterin men av någon anledning har jag fått för mig att börja göra smoothies till frukost
Min fina mamma är lika intresserad som mig av hälsosam mat och experimenterar gladeligen i köket. Ursprungsreceptet var från amerikanska bönpannkakor men precis som min mor så föredrar jag det lite mindre söta alternativet och kompletterar istället med läckra tillbehör
Det bara regnar och regnar och regnar i Milano. Och jag tror faktiskt att jag blev lite gladare. Och kokoschipsen blev ännu godare efter de rostats lite lätt i pannan
Här är vi placerade vi frukostbordet för tillfället och äter en sen frukost. En maskin tvätt har vi hunnit med, sängarna är bäddade och diskmaskinen är redo för att köras igång – skönt att bli av med lite vardagssysslor och sedan koppla av med en god frukost
Mums med egenkokt sylt av svarta och röda vinbär till. Till mackan använde jag det här brödet, som jag gjorde senast, och toppade med sallad, gurka och sardiner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.