Äntligen fredag. Ja, det är precis vad jag säger. Det ska bli så skönt att få lite helg och ledigt=) Vi skulle ha fått besök av Jonas bror och sambo imorgon, men de blev sjuka
Det var en sådan dag Jordgubbar, digestive & mascarpone kom till. Hustrun är jordgubbsfundamentalist. Under högsäsong tycker hon det ska vara jordgubbar till efterrätt – varje dag
Enkel, fräsch, söt & somrig dessert. Jordgubbarna kostade 10 kronor asken på Ica igår så jag kunde inte låta bli att köpa ett par att ha som dessert till mig och L
Den här desserten är verkligen en av de godaste jag har ätit någonsin. Så perfekt sammansatt och sedan med ett glas Asti till Mmmmmm Hittade den på Victorias BloggVitchokladmoussenKoka upp 2,5 dl vispgrädde bryt 150 gram vit choklad och låt smälta i grädden
Det här är ju inget recept utan att tips. Igår köpte vi fina jordgubbar – som smakade jordgubbar. Inte så miljösmart med tanke på att det hade åkt från Spanien men allt som sätter lite piff på vardagen är välkommet just nu
Nu är sommaren verkligen här och våra första svenska jordgubbar har börjat dyka upp på sina håll. Varför inte då laga en god söndagsdessert på årets första jordgubbar med en syrlig färskostkräm
Häromdagen gjorde vi årets sats av rårörda jordgubbar, sjukt gott. Jag är inte så förtjust i kokt jordgubbssylt, men rårörd är ju som att äta en bit sommar, mycket fräschare, syrligare och godare
a det i premie när hon sålde jultidningar för några år sen, och har man en sån är det perfekt att låta den göra jobbet och den frusna yoghurten, även kallad Froyo har jag fått lära mig av dottern, blir perfekt krämig i konsistensen och man behöver varken blanda eller röra om för att få den så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.