E-postGillaGilla Laddar. Nu muddlar du allt i glaset – helst med en riktig muddler men annars funkar typ en träsked bra med, du ska helt enkelt mosa ur saften ur både lime ochjordgubbar så sockret löser upp sig
Syrran och jag vevade ihop en god fördrink till lite altanhäng. toppa med Victoria Prosecco. Vi tycker man kan skippa päronjuicen och hälla i mer Midori istället
Ingredienser 1 glas 2 glas 3 glas 4 glas 5 glas 6 glas 7 glas 8 glas 9 glas 10 glas 11 glas 12 glas 13 glas 14 glas 15 glas 16 glas 17 glas 18 glas 19 glas 20 glas 0,25 kruka(or) färsk mynta , 5-6 blad räcker 4 dl rosévin 1 st lime 4 st färska jordgubbar 2 cl sockerlag 1 dl sodavatten 8 st isbitar Köp receptet
130 cl mousserande vin (med eller utan alkohol). 1lime eller citronLägg myntabladen i väl kylda glas, gärna drinkglas på fot eller vinglas. 1Fyll därefter på med is i vardera glas. 1Häll i flädersaften och toppa med kallt bubbel. 1Rör försiktigt om och garnera med myntablad eller en tunn skiva lime eller citron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.