Servera med en god sallad. ca 200 gram kantareller. Låt grädda i ugnen i ca 20 minuter eller tills frittatan fått fin färg och har stelnat. ca 200 gram kantareller
Kavla ut pajdegen på mjölat bakbord och klä en pajform med degen. ½ liter kantareller. Låt det hela få lite färg och putta sedan upp det mot kanterna av pannan för att få plats med att steka köttfärsen
Servera frittatanmed salladen och en klick naturell yoghurt. Frittata är en härlig italiensk omelett som man gör i ugnen och som kan varieras på tusen olika vis
Smaka av med salt och peppar. Varva sedan med svamp- och renskavsblandning samt bechamelsås. Avsluta med att breda ut det sista av bechamelsåsen på toppen samt strö över resterande västerbottenost
Pensla sidorna med smält smör. Fräs den hackade löken med rosmarinen i oljan på svag värme ca 10 minuter, utan att den får färg. Klä en form, ca 24 cm i diameter, med bakplåtspapper
Kantarellermed persiljecrèmePortioner. Smaka av med salt och svartpeppar. Rensa kantarellerna. Fyll krustaderna medkantarellerna och ringla över persiljecrèmen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.