I kylskåpet hade jag bara "gamla" potatisar och inte kände jag för att åka till affären och handla så det fick bli kraschad potatis till kolgrillad entrecôte som serverades med gräddstekta färska kantareller också
Skala och skär potatisen grovt, koka den mjuk i saltat vatten. Skala och hacka vitlöken grovt. Fräs vitlöken i smöret tills vitlöken och smöret blir gyllenbrunt
Avsluta med att strö över finhackad dilloch gräslök. Om du vill skalar du dem, men det fungerar bra med skal om skalet är fint och potatisarna är ekologiskt odlade
Utan njutning kan det kvitta och det är lika bra att njuta medan man kan. För övrigt så kunde jag också läsa mig till att de som tycker lamm smakar kofta förmodligen är de som ätit det kryddat med för mycket Rosmarin
Pressa ut vitlöksgoset med hjälp av knivens breda sida, några klyftor i taget får man ta. Har redan nu träningsvärk ända ut i tårna, får se om det blir en skratt och nysfri tisdag imorn
Gott, praktiskt och mättande med ugnsstekt frittata. Peta lite med en gaffel i frittatan/tortillan så att äggstanningen rinner ner ordentligt till botten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.