Blanda salladen ochringla över olivolja. Salta, peppra och servera med de stekta tomaterna. Dela tomaternaoch blanda dem medcitrontimjanocholivolja, salta och ugnstek dem medolivernai 20 min. 20 st cocktailtomater, röda , delade och stekta. 1 kruka(or) Swegro färsk citrontimjan , repad. 2 dl svarta oliver. 1 olja , tillstekning. 1 knippa(en) salladslök(ar) , strimlad. 2 st avokado , delade, skalade och klyftade. 1 olivolja. 1 salt och svartpeppar , nymald
Sallad med jordgubbar, tomater, fetaost ochavokadoDet är många av sommarens bär och frukter som passar bra till den feta ochkrämiga fetaosten, och jordgubben är absolut ett av dem
Simosspecialtapas, crostinimed tapenade ochsoltorkadetomater. Tapenade är en sorts röra av svarta oliver, solrosolja, vitlökochiblandmedingredienser utöver standard
Dela tomaternaoch lägg en halva i varje form. Fördela tapenade och getost i formarna. Äggstanning. Vispaihop ägg, grädde, timjan, salt och peppar och fördela i formarna
Toppa med keso, avokado, tomater, purjolök ochpersiljaoch strö över lite havssalt och svartpeppar. Det är inte som en pizza eftersom botten är så tjock (om nivill ha pizza så kan jag rekommendera mitt recept på dietpizza eller pizzamed botten på kikärtsmjöl), det är intedirekt ett bröd ochinte heller en paj
Dekorera med färska tomateroch varför intelite färska örter som basilikaochpersilja. I helgen blir det en tur till svampskogen och då tycker jag det är perfekt att ha med några matiga smörgåsar
Lägg upp iserveringsskålaroch toppa medtomaterna, basilikan, purjolöken och solrosfröna. Idag är det dock svalare och regn i luften, mysigtochhärligt det med tycker jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.